thumbs-iconTJÄNA PENGAR TILL KLASSEN, KLASSRESAN, LAGET, FÖRENINGEN

Om viltmat

Viltmat AB är ett familjeföretag som startades 2008. Företaget ligger i en liten by kallad Jettened strax utanför Falköping. En kombination med mångårig erfarenhet av matlagning tillsammans med ett genuint jakt intresse är de två gemensamma nämnare som ligger bakom vårat koncept. 

 

Viltkorvspåsen är ett koncept som inriktar sig på att hjälpa föreningar och skolklasser runt om i Sverige att tjäna pengar. Många föreningar är trötta på att utföra arbeten som ex inventering och att sälja samma saker år efter år. Då föreningar/skolklasser jobbar med oss som företag har vi allt material som behövs och föreningen/skolklassen behöver inte "uppfinna" hjulet på nytt. 

 

Produkterna är av högsta kvalitet och viltkött ligger rätt i tiden. Folk har idag blivit mycket mer medvetna om vad de serverar sina barn och vad de själva stoppar i sig. Viltkött är både fettsnålt, proteinrikt och rikt på mineraler. Köttet har även en posetiv koppling till natur och miljö då djuren har levt ett fridfullt liv ute i skogen. 

 

Vi på Viltmat arbetar även mycket med företagsevent, catering och uthyrning. Vill ni har mer information om detta var vänlig tryck här

 


Bli uppringdMer information

Referenser

Liseberg

Tomtens IF: Vi sålde 812st påsar och hade en förtjänst på 40 600kr! Vi är suppernöjda och kan verkligen rekommendera föreningspåsen!


Liseberg

Ulricehamns IBK: En annorlunda produkt som var otroligt lättsåld, vi hör av oss igen!


Liseberg

Valtorps IF: Även om vi bara hade 10 dagar på oss sålde vi över förväntan, extremt lättsålt! 


Liseberg

Gulaksolan 6A: Vilken otroligt lättsåld produkt, en familj sålde över 40 påsar själva!


Allmänna villkor

Frågor och svar