thumbs-iconHYRA TÄLT, EVENT

sep-iconViltmats Menytips

Förrätt

Tjyvskjutet gåsabröst. Tunna skivor av gås läggs på en bädd av ruccola. Klickar på pepparotscreme, hackat äpple och garnerar med balsamico och körsbärstomater samt ett par älgknäckebröd. Severas på trätallrikar som hivas på elden efter intag. 

Förrätt

ÄlgCarpaccio

 

Varmrätter

Älgkorv 120 gr i bröd.

Vildsvinskorv 120 gr i bröd.

 

Kolgrillad viltburgare med Oaked smoked cheddar cheese från Falbygdens ost .

Kolgrillad

 

 

Älgkebab i varmt tunnbröd med hemgjord dressing och fräsch blandsallad.

Vildsvinskebab i varmt tunnbröd med hemgjord dressing och fräsch blandsallad.

Viltkebab i varmt pita med hemgjord dressing och fräsch blandsallad

 Kebab

 

 

Viltgulasch soppa( Älg, ren, hjort) serveras med gräddfil och brytebröd. Vi tillagar på plats i kittel hängande i en trehörning över öppen eld

 

 

Viltgrytan (Älg, ren, hjort, vildsvin) kulinarisk gryta serveras med stekt kulpotatis, smörfräst svamp, purjolök och kantarellfondoch hembakat brytbröd.Vi tillagar på plats i kittel hängande i en trehörning över öppen eld.

 

 

Helgrillat Vildsvin Serveras med coleslaw, BBQ sås och potatisgratäng eller efter ök

 

 

”Grymt” god Vildsvinsytterfile” med persilje/vitlökstekt skivad potatis.  Serveras med stekta legymer och rödvinsås direkt från våra stora pannor.

(går att byta ut mot ”vanlig grisytterfile eller annat kött´”.

 

 

Älgfile´medaljonger i cognacsås serveras med stekt skivad potatis och klippt persilja. Gudomligt gott, fräscht och varmt serverar vi gästerna denna rätt direkt från våra stora Murrikka pannor.

 

 

Efterätt

Mammas hembakade efter ök

Chokladmousse med vilda bär.

Hallon/Vaniljmousse med vilda bär.

 

 

Dryck

Kaffe

Dryck 33 cl. öl, vin och fullständiga rättigheter

 

Kontakta oss för prisuppgifter och eventuellt upplägg.

Mvh Patrik Ekwall

Mail: info@viltmat.se

Tel: 0705-728314