Föreningsförsäljning

FÖRENINGSFÖRSÄLJNING


Stärk föreningens / klassens kassa!
Sälj våra påsar med viltdelikatesser och tjäna upp till 80kr per påse till klassen eller föreningen! 

INNEHÅLL


Vildsvinskorven basturöks (en gammal finsk teknik) som ger korven en fantastisk smak och karaktär.

VILDSVINSKORV
Innehåller: Kött från gris, vildsvin (17 %) och vatten,
fett från gris, potatisstärkelse, salt, dextros, kryddor, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel natriumnitrit. Kötthalt 62%, 22% fett. Nettovikt 300 g. Älg- och Renkorven är enrisrökta och är en teknik som passar
utmärkt för just älg- och renkött.

ÄLGKORV
Innehåller: Kött från gris, älg (17 %) och vatten,
fett från gris, potatisstärkelse, salt, dextros, kryddor, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel natriumnitrit. Kötthalt 62%, 22% fett. Nettovikt 300 g.

RENKORV
Innehåller: Kött från gris, ren (17 %) och vatten, fett från gris, potatisstärkelse, salt, dextros, kryddor, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel natriumnitrit.
Kötthalt 62%, 22% fett. Nettovikt 300 g.
Viltölkorvarna är kallrökt vildsvin-, ren- och älgkött som sedan hängtorkar i ca: 1 veckas tid, denna teknik gör att vi får en av de godaste ölkorvarna du kan hitta på den svenska
marknaden.

VILTÖLKORV
Innehåller: Kött från vilt (älg och ren), fläskkött, kryddor, dextros, antioxidationsmedel askorbinsyra, konserveringsmedel
natriumnitrit. Kötthalt 150%, fetthalt 45%. Till 100g
korv används ca 150g kött Nettovikt 60 g.

OBS! skärbräda och kniv ingår ej.
KONTAKTA OSS
Share by: